Δώστε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 2130143010 ή μέσω Viber στο 6948543640.viber 6948543640

Τι είναι ο βερμικουλίτης;

- Τι είναι ο βερμικουλίτης;

- Ο βερμικουλίτης είναι ένα θερμονωτικό υλικό πυράντοχο που επενδύει εσωτερικά τον θάλαμο καύσης ενεργειακών εστιών (ξυλόσομπες, σόμπες πέλλετ, λέβητες, τζάκια).

Ξεχωρίζει από το πυρότουβλο επειδή έχει υψηλό δείκτη θερμοχωρητικότητας, δηλαδή ιδιότητα να συσσωρεύει μεγάλα επίπεδα θερμοκρασίας παραμένοντας συγχρόνως άκαυστος αντέχοντας σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες.

Καθώς ο βερμικουλίτης θερμαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος της θερμικής ενέργειας το συσσωρεύει, ενώ ένα μέρος της το αποδίδει στο χώρο σαν υπέρυθρη ακτινοβολία.

Όταν σβήσει, ο βερμικουλίτης συνεχίζει να αποδίδει τη θερμική ενέργεια ήπια, προσφέροντας οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου, ακριβώς όπως με το μαντέμι.

Αντιθέτως, οι ηλεκτρικές θερμάστρες που δεν περιέχουν σύστημα συσσώρευσης θερμότητας όταν σβήσουν δεν αποδίδουν καθόλου θερμότητα προκαλώντας σοκ στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τον συναντάμε κυρίως σε Ελληνικές ενεργειακές σόμπες, αλλά μπορεί να κοπεί εύκολα στα μέτρα της δικής μας υπάρχουσας εστίας αντικαθιστώντας τα κοινά πυρότουβλα που μπορεί να έχουν σπάσει.

Χρησιμοποιείται επίσης στην γεωργία, σε φυτοκαλλιέργειες σε μορφή πετρωμάτων σαν χαλίκι./p>

kmaninos.gr

Η παρούσα ιστοσελίδα www.kmaninos.gr αποτελεί διαφημιστικό κατάλογο των περισσοτέρων προϊόντων που εμπορευόμαστε ή κατασκευάζουμε στην επιχείρησή μας .

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές (περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.) &  ισχύουν για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα Λούβαρη 10 Περιστέρι.

Ενδέχονται διαφοροποιήσεις τιμών ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Δεχόμαστε παραγγελίες τηλεφωνικά στο 2130143010 για αποστολή στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας με την μεταφορική εταιρεία ή courier της επιλογής σας.

Για μεταφορές εντός κι εκτός Αττικής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεσθε με μεταφορικά έξοδα.