Δώστε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 2130143010 ή μέσω Viber στο 6948543640.viber 6948543640

Γιατί ο καπνός βγαίνει στο δωμάτιο;

Ο καπνός μέσα στο δωμάτιο δεν είναι απαραίτητο να οφείλεται μόνο σε ένα λόγο.

Ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού αιτιών.

Η διάγνωση του προβλήματος είναι λίγο πολύπλοκη και γι'αυτό πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξετάζουμε τα συμπτώματα που παρουσιάζονται.

Η ελξη ελέγχεται με την συνολική πίεση του συστήματος των καπναγωγών να βρίσκεται μεταξύ 12 PSI *(μονάδα μέτρησης Pascal).

Πρώτο Σύμπτωμα:

Όταν ένα μέρος της κάπνας (όχι όλη) κατευθύνεται στο δωμάτιο, παρατηρούμε εάν οφείλεται στον άνεμο που φυσάει τον καπνό πίσω προς το δωμάτιο.

Αν δεν υπάρχει άνεμος, δηλαδή δεν οφείλεται στις κλιματικές συνθήκες, τότε πιθανότατα η αιτία είναι η μη επαρκής έλξη προς τα πάνω.

Δεύτερο Σύμπτωμα:

Είτε φυσάει αέρας έξω, είτε όχι, δεν γίνεται καθόλου έλξη προς τα πάνω.

Αυτό σημαίνει μηδενική ανοδική έλξη.

Τρίτο Σύμπτωμα:

Όταν ο καπνός "δραπετεύει" μέσα στο δωμάτιο αλλά με διακοπές και προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση σημαίνει πως η καμινάδα καταλήγει σε σημείο υψηλής πίεσης.

Σε αυτήν την περίπτωση θα παρατηρήσετε οτι η κάπνα που βγαίνει στο δωμάτιο είναι περισσότερη όταν φυσάει πολύ, ενώ λιγότερη όταν δεν φυσάει πολύ έξω.

Τέταρτο σύμπτωμα:

Η έλξη μειώνεται ή είναι καθοδική όταν ο αέρας φυσάει από μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ όταν ο αέρας σταματάει ή αλλάζει φορά η έλξη επανέρχεται.

kmaninos.gr

Η παρούσα ιστοσελίδα www.kmaninos.gr αποτελεί διαφημιστικό κατάλογο των περισσοτέρων προϊόντων που εμπορευόμαστε ή κατασκευάζουμε στην επιχείρησή μας .

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές (περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.) &  ισχύουν για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα Λούβαρη 10 Περιστέρι.

Ενδέχονται διαφοροποιήσεις τιμών ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Δεχόμαστε παραγγελίες τηλεφωνικά στο 2130143010 για αποστολή στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας με την μεταφορική εταιρεία ή courier της επιλογής σας.

Για μεταφορές εντός κι εκτός Αττικής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεσθε με μεταφορικά έξοδα.