Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2130143010

Παραδοσιακή Θέρμανση (Σόμπες Ξύλου) & Είδη Εξοπλισμού Ψησίματος Μπάρμπεκιου.

Διεύθυνση Έκθεσιακού Χώρου : Λούβαρη 10 - Περιστέρι, Αθήνα.

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 09:00 έως 15:30.

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00 έως 20:00 συνεχόμενα.

Αυτήν την Τετάρτη 19/02/2020 θα είμαστε ανοικτά 09:00 με 20:00 ενόψει Τσικνοπέμπτης!!

Σε τι διαφέρουν οι ατσάλινες και οι μαντεμένιες σόμπες; Τι να επιλέξω;

Οι ατσάλινες σόμπες είναι κατασκευασμένες από φύλλο χάλυβα το οποίο κόβεται και ηλεκτροσυγκολείται στην τελική μορφή.

Οι μαντεμένιες σόμπες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά μέρη.

Το κάθε κομμάτι παίρνει την τελική του μορφή σε ξεχωριστά καλούπια την στιγμή που βρίσκεται στο χυτήριο, και έπειτα βιδώνονται όλα μαζί και συγκολλιούνται με ειδικό μονωτικό υλικό (μαγγανέζα).

Σε καμία σόμπα πια δεν υπάρχει ο απαγορευμένος καρκινογόνος αμίαντος.

Το μαντέμι αργεί να πυρώσει σε σχέση με το ατσάλι, αλλά διατηρεί τη θερμοκρασία του για περισσότερη ώρα μετά το σβήσιμο της φωτιάς.

Τα σχέδια των ατσάλινων σομπών είναι πιο μοντέρνα, διαθέτουν χρωματισμούς και επιδέχονται μετατροπών, ενώ οι μαντεμένιες σόμπες και τα μαντεμένια τζάκια παραμένουν απαράλλαχτα στα παραδοσιακά τους σχέδια μέσα στα χρόνια.

Μια ατσάλινη σόμπα ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι, ενώ η μαντεμένια λόγω του παραδοσιακού της στυλ ταιριάζει πιο πολύ σε αντίστοιχους κλασικούς χώρους.

Οι ατσάλινες σόμπες διαθέτουν επίσης και την δυνατότητα σύνδεσης με το υπάρχον δίκτυο του καλοριφέρ και μπορούν να ζεστάνουν μέχρι και 16 σώματα χωρίς σταγόνα πετρέλαιο.

kmaninos.gr

Δεχόμαστε παραγγελίες τηλεφωνικά για αποστολή στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας με την μεταφορική εταιρεία ή courier της επιλογής σας.

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για παραλαβή από το κατάστημα. Για μεταφορές εκτός Αττικής επιβαρύνεσθε με μεταφορικά έξοδα.